U bevindt zich hier: Nieuwsberichten 2021

30 november 2021

Door de verslechterde omstandigheden en afgekondigde coronamaatrdegelen kan ons Kerstconcert op 26 december helaas niet doorgaan, dit alles in het belang van de gezondheid van gasten en deelnemers.
Op uw persoonlijke Maaspoort account op www.maaspoort.nl kunt u kenbaar maken of u uw tickets wilt ombouwen voor een andere voorstelling of dat u uw geld terug wilt krijgen.
De Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Tegelen en Mannenkoor de Meulezengers uit Venlo zullen in het voorjaar 2022 hun krachten weer bundelen om u dan muzikaal te verwennen zodra het weer kan! Blijf ons volgen op Facebook.

14 november 2021

Tijdens een gezellige Cecilia-middag, vorige week zondag, hebben we onze jubilarissen van 2020 en 2021 gehuldigd.

Jos Olders, 60 jaar lid
Bert Dieteren, 50 jaar lid
Piet Cremers, 40 jaar lid
Marian van Lieshout, 25 jaar lid

Hartelijk gefeliciteerd, namens al onze leden!

21 oktober 2021

Begint het bij u ook te kriebelen?

Tweee Kerstdag, 26 december om 11.30 uur
kunt u het meebeleven in de Maaspoort in Venlo

Blij dat we eindelijk weer op mogen treden en daarom hebben we er extra zin in!

Het traditionele Kerstconcert van Koninklijke Harmonie St.Cecilia uit Tegelen, Mannenkoor de Meulezengers uit Venlo en als gast dit jaar drie dames van a-capellagroep Something Blue.
Na de corona-beperkingen voor de zaal zijn opgeheven bent u weer met de hele familie welkom om van dit zeer afwisselende muzikale concert te genieten.

Let op: kaartverkoop start 20 oktober 2021 om 10.00 uur.
I.v.m. corona-maatregelen dit jaar alléén via www.maaspoort.nl

Zorg dat u er tijdig bij bent als u de beste plaatsen wilt hebben. We zien u graag 26 december a.s. 11.30 uur.

Nieuwsflits

Buienradar